Locka Tunt Hår Med Plattång

Jag brukar få delat upp mitt ganska normaltjocka hår i 4 5 partier när jag lockar. Hur jag lockar mitt hår med plattång duration.

Tutorial Locka Haret Med Plattang Youtube

Jobba på samma sätt i hela håret se till att locka bort från ansiktet för att få rätt känsla på looken.

Locka tunt hår med plattång. Bra för dig som. Den hjälper den med frissigt hår att platta till det och ge glans den med lockigt hår kan plötsligt få en helt ny frisyr med raka längder. Sätt sedan upp allt hår med så att du bara har lite av underhåret att jobba med.

Lovisa barkman och beatrice forsell. Eller gäller det bara om man plattar. Vridbar sladd som underlättar arbetet.

Det här med att locka håret med en plattång hur gör man det egentligen. Locka håret med plattång. Att locka håret med en plattång är enklare än vad du kan tänka dig när du väl fått in tekniken.

Preppa håret med saltspray med värmeskydd så du får en hållbar lock. Du har väl sagt att plattång är det som sliter mest på håret har jag för mig. Här kommer min guide till hur jag gör för att locka håret med plattång.

Låt inte tången stanna. Spraya håret med värmeskydd och du är klar att börja locka. En halvbred plattång som passar bättre att platta håret med än att göra följsamma lockar.

Locka håret med plattång lovisabarkman duration. Ta en slinga hår och börja vid hårrötterna vrid sedan plattången i den riktning du vill ha din lock. Det kräver lite övning att locka håret med plattång och när man väl lärt sig ett sätt brukar man hålla sig till det bara för enkelhetens skull även om det i sig skulle finnas andra sätt som var bättre.

Sliter det då mer på håret att locka håret med plattång än med locktång. Vi på allt om mode älskar produkter som har flera funktioner och plattången är en sådan. Har ett reglerbart värmehjul termostat som går upp till 200 grader.

Att locka håret med plattång är busenkelt spana in klippet ovan så får ni se hur jag. Vill kunna ta mycket hår år. Hur gör man egentligen för att få dom där snygga vågiga lockarna med en vanlig plattång.

Använd en plattång och sätt in tången diagonalt vrid ett varv och dra sedan snett ut nedåt med jämn hastighet. Som plattång helt ok men som locktång dålig därav medelbetyget. I videon håller du handtagsdelen av plattången högst upp jag tycker det är supersvårt kan man lika gärna hålla den med handtaget.

Det borde vara enkelt men. Här har vi använt philips moistureprotect plattång som har en sensor som mäter av håret och anpassar temperaturen så att inte håret skadas. Vilket sätt man väljer är en smaksak och framförallt mycket en vana.

Börja med att ge håret struktur genom att spraya igenom det med lite torrschampo. Följ med hårslingan ner till topparna med plattången och vips har du en perfekt lock.

Styla Kort Har Youtube

Rufsiga Beach Lockar Till Tunt Har Sa Stylar Du Haret Med Plattang

Snygga Lockar Som Haller Johanna Toftby

Sa Stylar Du En Lob Youtube

Https Xn Sknhetslandet Jmb Se Hur Lockar Man Haret Med Plattang

Fixar Mitt Har Stylingtips Margaux Dietz

Sa Stylar Du Ett Kortare Har Elin Molimenti

Hur Jag Stylar Mitt Har Vardag Beachy Waves Youtube

Lockar Med Plattang Vs Locktang Ser Ni Skillnaden Elin Molimenti

Lockar Med Plattang Vs Locktang Ser Ni Skillnaden Elin Johansson Metro Mode

Pin On Hair Styles

Sa Far Du Fylligare Har Johanna Toftby

Sa Ska En Gardin Lugg Baras Upp Elin Johansson Metro Mode

Lockar Mitt Har Med Strumpor Over Natten Sjukaste Youtube

3 Olika Lockar Med Locktang Youtube

Locka Haret Med Plattang Hur Jag Lockar Mitt Har Youtube

Sa Lockar Du Haret Med En Vagtang Youtube

Frisyrer Permanentat Har 2019 Ett Satt Att Fa Ett Lattskott Har Med Volym Och Enkelt Sjalvfall Frisor Millan Frisyrer Permanentat Har Stora Lockar Frisyrer

Hur Jag Lockar Kort Har Youtube

Leave a Comment