Locka Håret Med Sugrör

Permanent waving with curlformers on long fine hair step by step duration. Idag testar jag att locka håret med sugrör.

Latt Vattenfallsflata Youtube

Att locka dockhår är inte alls svårt det är bara att rulla upp håret på små hårrullar lagom stora sugrörsbitar piprensare eller liknande och sedan fixera det se avsnittet om enkel omrotning av barbie detta brukar kallas för boil perm men vattnet måste inte vara kokande bara riktigt hett.

Locka håret med sugrör. Håruppsättnings videon har över 12 000 visningar helt otroligt. Det kan ikke undgås at der sker en farvepåvirkning så du skal gøre det hvis du ønsker glat hår og efter 12 dage kan du farve håret igen. Tack så sjukt mycket.

Funkade hur bra som helst och platta med men tyckte det var lite svårare att locka håret med den här. Obs ljudet blev kontigt på vissa delar av videon och mitt smink blev famlat imovie krånglade så kunde ej få upp videoklippet på kvällen det blev. Den jag hade innan var långt ifrån samma kvalitet och fick dra flera gånger för att få ett rakt resultat på håret.

Om man lockar på fel sätt kan håret skadas och lockarna blir inte runda utan liksom fyrkantiga och sneda. Locka håret med sugrör duration. Visst låter det konstigt.

Tyvärr så blev ju inte reslutatet det jag hoppats på men det var ändå roligt att testa. I denna video lockar jag håret med sugrör igen fast denna gång med annan längd på håret. Det är ett av de enklaste snabbaste och effektivaste sätten att locka håret på när man väl lärt sig det.

Tack så mycket för all kärlek på min förra lock video öve. Jag är så glad över att det var så många som tyckte om videon. Vet inte om det är att jag är van med större täng men brände mig ett xantal gånger på plattorna eftersom den är öppen på sidan.

Saknade också inställning till värmegraden. Perfekta lockar blir det också då jag använder den för att locka håret. Många använder tyvärr sin plattång fel när håret lockas med den och i längden skadar det håret.

Denna recension hämtades som en del av en kampanj date published. Prova gärna själva och. Alva voltaire ekblad 202 816 views.

Det kan blive en lækker detalje med lidt mere liv i håret men det kan også være at du synes det ændrer farven så meget at du foretrækker at få en ny hårfarvning. Det behövs i stort sett aldrig med remington proluxe.

Lockar Haret Med En Blyertspenna Youtube

Lockigt Har Sugror Youtube

Lockar Haret Med Mitt Morgonrocks Skarp Youtube

Locka Haret Med Sugror Youtube

7 Sorters Sommarfrisyrer Eleven Se

Tresemme Hairtutorial By Fanny Lyckman Youtube

Permanent Krulligt Har

Har Tutorial Hur Jag Lockar Haret Youtube

Fraschat Upp Haret Johanna Toftby

Tack Q A Locka Haret Med Sugror Youtube

Lockar Haret Med Pas Klammor Har Nog Aldrig Varit Mer Lik En Pudel Youtube

Han Lindar In Dotterns Har I Sugror Titta Nu Pa Otroliga Resultatet Nar Han Slapper Ut Det

Maaaliiinnn Blogg Se Testar Locka Haret Under Natten Youtube

Gar Det Att Lockar Haret Med Strumpor Youtube

Fashion Style Stylish Love Me Cute Photooftheday Nails Hair Beauty Beautiful Instagood Fashion Men Hair Color Curly Hair Fade Curly Hair Styles

Locka Haret Med Sugror Short Hair Edition Youtube

Video Tutorial Sa Far Du Lockarna Alla Pratar Om Just Nu Veckorevyn

Natta Testar Locka Haret Med Sugror Fail Youtube

Hur Du Gor Afrolockar Youtube

Leave a Comment