Locka Håret Med Plattång Steg För Steg

För att lyckas med plattångs lockar krävs egentligen inte så mycket förutom lite övning kanske. Lätt som en plätt.

Steg For Steg Guide Faux Sidecut Curls

Det är svårt i början och kan ta tid men ge inte upp.

Locka håret med plattång steg för steg. Jobba på samma sätt i hela håret se till att locka bort från ansiktet för att få rätt känsla på looken. Det jag älskar med denna plattång. För att se exakt hur man gör ska du kolla in wilmasbeautu klipp.

Jag nämner det flera gånger i videon också haha men det viktigaste för mig när jag plattar håret är att den glider enkelt genom håret. Istället drar du plattången över den längd du vill locka och snurrar sedan till den med fingrarna när håret fortfarande är varmt. Idag visar jag er hur jag lockar håret med en plattång och hur jag gör för att få volym i mitt platta hår.

Det är svårt i början och kan ta tid men ge inte upp. För att distribuera hårsprayet jämn kan du spraya det på en borste och sedan borsta igenom håret. När du har lärt dig att locka håret kommer du att fixa det påläs mer omhur man lockar håret med en plattång.

När du har lärt dig att locka håret kommer du att fixa det påläs mer omhur man lockar håret med en plattång. även om du följer alla steg ovan kan allt ändå förstöras genom att du har en gammal och dålig plattång. I videon visar vi steg för steg hur man kan locka och styla håret.

Använd en plattång och sätt in tången diagonalt vrid ett varv och dra sedan snett ut nedåt med jämn hastighet. Dels är den riktigt snygg. Att man kan locka håret med plattång är inte en nyhet för de flesta tror jag men det är många som fortfarande tycker att det är svårt.

Det enklaste sättet att få volym i håret är att locka och tupera håret. Det enklaste sättet att få volym i håret är att locka och tupera håret. Din plattång är gammal.

även vilket material din plattång har kan påverka. Du ska alltså inte vira håret runt din plattång och värma fram lockarna. Keramiska plattor är mjukare mot håret.

I videon visar vi steg för steg hur man kan locka och styla håret. Den känns lyxig att hålla i jobba med och man märker att detta är en exklusiv kollektion. Steg för steg plattångslockar 3 19 2019 många människor upplever att det är svårt att få till en bra struktur och ett riktigt fint lockigt löshår med hjälp av plattång.

Låt inte tången stanna. Jag kan ärligt säga att liance är mitt nya favorit.

Hur Jag Lockar Mitt Har Youtube

Stora Lockar Sandra Stjerna

Sveriges Basta Harblogg Elin Johansson Metro Mode Sida 5

Sa Stylar Du Ett Hairtalk Har Elin Johansson Metro Mode

Hur Gor Jag Mina Lockar I Haret Byebbaa

Harvard Hudvard Och Makeup Online Bangerhead Se

Harstyling Elin Johansson Metro Mode Sida 2

Asiatiska Har Alla Tips Du Behover Elin Molimenti

Harguider Elin Johansson Metro Mode Sida 3

Frisyrer

Sa Enkelt Lockar Du Haret Med Plattang Youtube

Tutorial Med Festfrisyrer Avslappnade Lockar Glammiga Lockar Och En Enkel Knut Flora Wistrom

Plattangs Lockar Travel While You Can

Snygg Frisyr Med Locktang 8 Enkla Tips Halsoliv

3 Olika Lockar Med Locktang Youtube

Bred Plattang For Fina Lockar Annica Englund

Lockar Elin Johansson Metro Mode

Att Fona Haret Sjalv Elin Johansson Metro Mode

Steg For Steg Sandra Stjerna Page 7

Leave a Comment