Duka Med Löpare

En klassisk linneduk håller inte bara länge tack vare den goda kvaliteten den är även tidlöst modern. Perfekt för kvällens finbesök.

Lopare Antique Rose 50 X 140cm Lopare Stilar Romantiskt

Löpare är perfekt för att göra din dukning fin och personlig.

Duka med löpare. Lägg först på en stor och härlig duk och sedan löpare antingen i mitten av bordet eller tvärsöver så att den fungerar som bordstabletter. Flera av våra dukar och löpare kommer från himla ett varumärke som designar sina textilier så att de med enkelhet ska kunna mixas och matchas med varandra oavsett färg eller modell. Löpare av 100 satin lin.

En löpare används i regel som en långsmal mini duk som löper i mitten av matbordets långsida men det finns även många andra fina sätt att duka med löpare. Skänken blir som ny med en handbroderad löpare eller duka kaffebordet med en vacker handbroderad duk brodera en duk och ge bort till någon tillfredsställer både dig och den som får den broderade duken. Tillexempel kan du grunda med en bordsduk som täcker hela bordet och sedan komplettera med löpare som ligger tvärsöver bordets kortsida för att markera ut bordsplaceringarna.

Att duka med lager på lager känns helt rätt i tiden och ger en mjuk och inbjudande känsla. Som i alla mjukahems produkter står hållbarhet högt på våran agenda och alla våra tyger tas fram av hållbara fabriker i sverige. Eller för att dölja en fläck på duken.

Eller komplettera med flera på tvären. Mjukahem designar och tar fram egna tyger av absolut högsta kvalité all tillverkning av tyg vävs i sverige. Välj en som passar på längden.

Med svenskt tenns bordsdukar och bordslöpare skyddar du inte enbart bordsytan utan skapar också en varm och inbjudande dukning. Här hittar du trendiga löpare i olika färger och mönster men även mer traditionella enfärgade löpare. Om du inte hittar en duk eller löpare i svenskt tenns sortiment som passar.

Sy upp en duk eller löpare. Duka med fina löpare. Utöver att de är praktiska är svenskt tenns dukar och löpare också vackra att se på och dekorativa inredningsdetaljer till såväl kök som matplats.

Släng en bordslöpare över middagsbordet så har du skapat en snygg dukning. Hos oss hittar du löpare i linne krispigt vita och i fantastiska färger och mönster.

Bandhini Duk Gra Grey Tablecloths Home Accessories Home

Pin Pa Kok Dukning Inredning

Lovely Linens Textilier For Det Dukade Bordet Dukar Lopare Bordstabletter Och Servetter I Linne Linne Matrum Duka Inredning Tygservetter Bordstabletter

Virkad Lopare Novita Nalle Novita Knits Virka Lopare Lopare Virka

Pin Pa Pysseltips

Duka Upp For Sommarfest Utomhus Med Blommorna I Fokus Sommarfest Duk Utomhus

Alina Bordslopare Fran Ekelunds Linnevaveri Svenskt Hantverk Nar Det Ar Som Bast Dukar Bordsdukar Koksinredning Koksinspir Bordslopare Bordsdukar Dukning

Juldukning En Svart Julenatt Juldukningar Juldekorationer Och Julmiddag

Flamingo Lopare Fran Ekelunds Svenskt Hantverk Nar Det Ar Som Bast Dukar Bordsdukar Koksinredning Koksinspiration Blatt Bordslopare Bordsdukar Dukning

Lovely Linens Textilier For Det Dukade Bordet Dukar Lopare Bordstabletter Och Servetter I Linne Linne Matrum Duka Dukar I Inredning Duk Bordstabletter

Duka For Brollop Med Swedish Grace Brollop Brollopsideer Och Inflyttningsfest

4 Dukar Lopare 3 Dukar I Naversom Och 1 Virkad Duk Virka Lopare Virkade Dukar Virka

Vitt Porslin Fran Rorstrand Och Serien Swedish Grace Tillsammans Med Linneservett Och En Vacker Blomma Blir Till Ett R Bordsdukning Dukning Brollopsdekoration

Ina Wax Duk Wax Tablecloth Dukar Lopare Inredning Indiska Com Med Bilder Inredning Wax Kuddar

Du Kan Anvanda Denna Vackra Slatvavda Lopare Fran Svanefors Att Stilrent Duka Infor Jul Juldukningar Jul Duk

En Blomstrande Tjejfest Med Brunch Festinredning Tjejfest Dekorationer Fodelsedag

91332 Lampsloja Lopare Liten Duk Duk Lopare Bordsdukning

Duka Till Forsommarfest Dukning Inredning Ikea

Get A Luxury Table Setting On A Budget Inredningsvis Brollopsbord Brollopsdekoration Bordsdekorationer For Brollop

About The Author

Reply