70 Talls Klær Menn

Her er bilde av typiske diskoklær for både kvinner og menn. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid.

Bilderesultat For Liverpool Strikkegenser Oppskrift Genser Liverpool Strikkeoppskrift Genser

Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees.

70 talls klær menn. Finn frem fjærboaen og et par funky briller glitter og glam. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro. For en avslappet men samtidig glamorøs hverdagsstil med 70 talls klær kan du se etter florlette bluser gjerne med en stor sløyfe i halsen.

Den særegne stilen fra dette episke tiåret har igjen gjort sitt inntog i dagens moteverden. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor. Man hadde gjerne platåsko.

70 tallskostymer 1970 tallet var discoens tiår. Sett på abba låtene og gjør det klar for en super fest. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin.

Moten på 70 tallet var preget av. Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent. Her har vi nemlig alle kostymer tilbehør og klær som passer til 70 talls temafest og disco party.

Dette passer perfekt for et tidlig 60 talls kostyme. Glem ikke det som gjelder for all mote. På det sene 60 tallet ble det introdusert psykedelisk klær med sterke farger for både menn og kvinner på denne måten ble tiden av hippier født.

Menn pleide å ha lenger hår og i vårt sortiment finner du både 60 talls kostymer og parykker som representerer dette. Det glade 70 tallet var tiden da diskotekene fyltes opp av danseglade unge mennesker i tettsittende klær. 70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp.

Kostymer no har akkurat det du trenger. Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole. Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster.

Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn. Ordet på alles lepper var groovy og moten var like utsvinget. Her hos oss på partyking finner du de perfekte karnevalsklærne for 70 tallsfesten.

70 tallet er synonymt med mønster og discoklær. Slengbuksen er kanskje det ultimate plagget fra den tiden gjerne over boots med tykke hæler. 70 tallet var et magisk tiår.

I denne kategorien finner du også en. På dansegulvene verden over ble tidløse klassikere som dancing queen lady marmalade og stayin alive pumpet ut. Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam.

Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet. Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. Innlegg om 70 talls klær skrevet av ellemelle.

Nok en gang er det lov å ikle seg funky kreasjoner gjerne i kontrast til noe mer basic. 70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Her er det skjorter og slengbukser minikjoler og stort krøllete hår som gjelder.

Ikke alle kan like alt så det gjelder å finne det som passer deg og din stil.

Overview Of Norwegian Costumes Part 1 The Southeast

Mens Bunad From Osterdal Klaer Menn Herre

70 Tallsklaer Lynrask Levering 100 Prismatch Temashop No

Babsy Design Ynka You Ll Never Knit Alone Gratis Monster Pa Mitt Lfc Vognteppe I 2020 Strikkeprosjekter Gratis Gratis Monster

70 Talls Retro Disco Herrekostyme

For En Tid 80 Tallet Klaer Barndomsminner 80 Tallet

Na Har Jeg Fatt Strikket Min Forste Islender I Den Islandske Ulla Lett Lopi Monsteret Er Riddari Kjopt Her Pa Ravelry Finner Man Man Klaer Genser Jenter

Super Trooper 70 Talls Kostyme Til Herre Festmagasinet Standard

42 Norske Kofter Fra Lindesnes Til Nordkapp Gensere Strikking Genser

Strikkeoppskrift Pa Ullbukse Til Barn I Storrelse 1 8 Ar Sot Og Morsom Bukse Til Sma Snupper Les Mer Strikkeoppskrift Babyklaer Baby Klaer

Babsy Design Ynka You Ll Never Knit Alone In 2020 Dishcloth Knitting Patterns Knitting Gift Knitting

Longer Looser Jackets Double Pleated Pants Big Hats And Even Wider Ties Made Their Way Into Late 40 S Men S Fashions Men Were Eager To Stiler Klaer Jakker

70 Talls Retro Damask Herrekostyme

70 Talls Harete Bryst

Kjop Retro Hippie Mann Online Na Kun 469 Temashop No

1700 Talls Manns Og Kvinnebunad Fra Gudbrandsdalen Kule Klaer Klaer Monster

Spiterstulen D 2070 1970 1970s

1960 70 Tallet Hippie Disco

Valdres Norske Bunader Klaer Nettbutikker Man

Leave a Comment