70 Talls Klær Mann

70 Talls Klær Mann

Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees. Det er mange stilikoner å hente inspirasjon til 70 talls klær fra.

Sort Fritidsdress Fra 80 Tallet Kostyme Til Utdrikningslag Til Bryllupet

Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro.

70 talls klær mann. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor. På dansegulvene verden over ble tidløse klassikere som dancing queen lady marmalade og stayin alive pumpet ut. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet.

Tenk abba og saturday night fever debbie harry og farah fawcett. Ordet på alles lepper var groovy og moten var like utsvinget. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn.

For en avslappet men samtidig glamorøs hverdagsstil med 70 talls klær kan du se etter florlette bluser gjerne med en stor sløyfe i halsen. 70 tallskostymer 1970 tallet var discoens tiår. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin.

Innlegg om 70 talls klær skrevet av ellemelle. Ikke alle kan like alt så det gjelder å finne det som passer deg og din stil. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid.

Glem ikke det som gjelder for all mote. 70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Her hos oss på partyking finner du de perfekte karnevalsklærne for 70 tallsfesten.

Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam. Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent. Stilikoner i 70 talls klær.

70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp. 70 tallet er synonymt med mønster og discoklær. Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig.

Kostymer no har akkurat det du trenger. Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole. 70 tallet var et magisk tiår.

Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster.

Disco Hippie Mann Kostyme

70 Talls Retro Monster Kostymekjole

70 Tallsklaer Lynrask Levering 100 Prismatch Temashop No

70 Tallet Mote For Menn Arbeidsledighet Ravnjohannesen20

1960 70 Tallet Hippie Disco

70 Tallsklaer Lynrask Levering 100 Prismatch Temashop No

60 70 Talls Kostymer Partyman Bodo As

70 Talls Retro Disco Herrekostyme

1700 Talls Manns Og Kvinnebunad Fra Gudbrandsdalen Kule Klaer Klaer Monster

Mens Bunad From Osterdal Klaer Menn Herre

60 Talls Klaer Menn Gjeldsordning Magnhildeggen41

1980 90 Tallet Neon

For En Tid 80 Tallet Klaer Barndomsminner 80 Tallet

Spiterstulen D 2070 1970 1970s

Longer Looser Jackets Double Pleated Pants Big Hats And Even Wider Ties Made Their Way Into Late 40 S Men S Fashions Men Were Eager To Stiler Klaer Jakker

Super Trooper 70 Talls Kostyme Til Herre Festmagasinet Standard

Gul Og Gronn 70 Talls Skjorte S M Festmagasinet Standard

60 70 Talls Disco Hippie Partyman Bodo As

Kjop Retro Hippie Mann Online Na Kun 469 Temashop No

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *