70 Talls Klær Herre

I denne kategorien finner du også en rekke stilig tilbehør som parykker gitarer smykker og lignende tilbehør briller og diverse klær. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor.

70 Talls Retro Damask Herrekostyme

Her finner du kostymer og tilbehør til 1970 talls og discofest.

70 talls klær herre. Du finner dansebutikken i kjøpmannsgt 32 og nail beauty holder nå til i lade alle 70 c. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin. Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam.

Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Finn frem fjærboaen og et par funky briller glitter og glam. Kostymer no har akkurat det du trenger.

Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent. Ikke alle kan like alt så det gjelder å finne det som passer deg og din stil. Innlegg om 70 talls klær skrevet av ellemelle.

Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. 70 tallet er synonymt med mønster og discoklær. Det er mange stilikoner å hente inspirasjon til 70 talls klær fra.

70 tallet var et magisk tiår. Stilikoner i 70 talls klær. Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster.

Tenk abba og saturday night fever debbie harry og farah fawcett. Se på bloggen for jevnlig oppdatering. Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees.

Kle deg ut til 70 talls temafest og vis frem dine groovy moves. For en avslappet men samtidig glamorøs hverdagsstil med 70 talls klær kan du se etter florlette bluser gjerne med en stor sløyfe i halsen. Glem ikke det som gjelder for all mote.

Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet. Der finner du. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro.

70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. 70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn.

Den særegne stilen fra dette episke tiåret har igjen gjort sitt inntog i dagens moteverden. Produkter costumes 70 talls kostyme. Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole.

70 talls klær det glade 70 tallet var tiden da diskotekene fyltes opp av danseglade unge mennesker i tettsittende klær. Sjekk også ut vår festkategori for 70 tallet disco party.

November 2013 Thelifeeoffashion

Gul Og Gronn 70 Talls Skjorte S M Festmagasinet Standard

Ost Telemark Raudtroyebunad Og Ost Telemark Herre Fra 1750 Norsk Flid Nettbutikk Og Bunader Forkle Herre Klaer

70 Talls Discokonge Herrekostyme Voksenkostymer Kostymer Etter Tema Kostymer Karneval

Klaer Mote 60 Tallet Herrer

70 Talls Retro Damask Kostymebukse Til Herre

60 70 Talls Kostymer Partyman Bodo As

1960 S Cnd Slack Suit Kostyme Herre

60 S Hippie Singer Costume Partyman Bodo As

Sort Fritidsdress Fra 80 Tallet Kostyme Til Utdrikningslag Til Bryllupet

70 Talls Retro Herrekostyme Med Skjorte Og Bukse

Super Trooper 70 Talls Kostyme Til Herre Festmagasinet Standard

Kostyme Herre

Thelifeeoffashion Dette Er En Blogg Vi Lager Som Et Prosjekt I K H Bloggen Er Laget Av Madeleine Odin Anders Og Eirin

Kjop Retro Hippie Mann Online Na Kun 469 Temashop No

Mens Bunad From Osterdal Klaer Menn Herre

Small 70talls Kostyme Kjole

1960 70 Tallet Hippie Disco

70 Talls Disco Konge Kostyme

Leave a Comment