70 Talls Klær Dame

Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor. 70 talls klær det glade 70 tallet var tiden da diskotekene fyltes opp av danseglade unge mennesker i tettsittende klær.

60s Hippie Chick Kostyme Partyman Bodo As

Groovy 70 talls platemønster dameskjorte.

70 talls klær dame. Der finner du. Ikke alle kan like alt så det gjelder å finne det som passer deg og din stil. Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole.

70 tallet er synonymt med mønster og discoklær. Vi har kostymer og tilbehør til både dame herre og barn. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro.

Kostymer no har akkurat det du trenger. 70 tallet var et magisk tiår. Innlegg om 70 talls klær skrevet av ellemelle.

For en avslappet men samtidig glamorøs hverdagsstil med 70 talls klær kan du se etter florlette bluser gjerne med en stor sløyfe i halsen. Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent.

70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Kle deg ut til 70 talls temafest og vis frem dine groovy moves.

Den særegne stilen fra dette episke tiåret har igjen gjort sitt inntog i dagens moteverden. Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees. Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster.

Tubemønstret 70 talls skjorte. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin. 70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp.

Her finner du kostymer og tilbehør til 1970 talls og discofest. Finn frem fjærboaen og et par funky briller glitter og glam. Kle deg ut som en hippie fra 1960 eller discodanser fra 1970 i våre kostymer.

I denne kategorien finner du også en rekke stilig tilbehør som parykker gitarer smykker og lignende tilbehør briller og diverse klær. Det er mange stilikoner å hente inspirasjon til 70 talls klær fra. Stilikoner i 70 talls klær.

Glem ikke det som gjelder for all mote. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet. Tenk abba og saturday night fever debbie harry og farah fawcett.

Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn. Sjekk også ut vår festkategori for 70 tallet disco party.

1960 70 Tallet Hippie Disco

70s Disco Kostyme Discokostyme For Voksne Festmagasinet Standard

60 70 Talls Kostymer Partyman Bodo As

Bla 70 Talls Kjole

70 Talls Disco Konge Kostyme

70 Talls Klaer Klaer Sko Og Mote Kvinneguiden Forum

70 Talls Kostyme

60 70 Tallet Festfabrikken

1960 S Hippie Singer Kostyme Dame

X

70 Talls Jumpsuit Dame Kostyme Partyking

70 Talls Disco Diva Catsuit Festkompaniet No

1960 S Groovy Lady Kostyme

70 Talls Klaer

Discotema Klaer Mote I 70 Talls Stil Discopynt Utkledning

70 Tallsklaer Lynrask Levering 100 Prismatch Temashop No

70 Talls Groovy Babe Kostyme Festkompaniet No

November 2013 Thelifeeoffashion

70 Talls Danse Drom Kostyme Bla Disco Kostyme

About The Author

Reply