70 Talls Disco Klær

70 Talls Disco Klær

70 tallet var et magisk tiår. Her har vi nemlig alle kostymer tilbehør og klær som passer til 70 talls temafest og disco party.

70 Talls Dj Dj Booking Norge As

70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester.

70 talls disco klær. Kostymer no har akkurat det du trenger. Groovy 70 talls platemønster dameskjorte. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin.

Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor.

På dansegulvene verden over ble tidløse klassikere som dancing queen lady marmalade og stayin alive pumpet ut. Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole. 70 talls klær discokostymer.

Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam. Antrekket bestod gjerne av. 70 tallet er synonymt med mønster og discoklær.

For en avslappet men samtidig glamorøs hverdagsstil med 70 talls klær kan du se etter florlette bluser gjerne med en stor sløyfe i halsen. Ordet på alles lepper var groovy og moten var like utsvinget. Det er mange stilikoner å hente inspirasjon til 70 talls klær fra.

Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees. 70 talls klær og disco kostyme. 1970 tallet disco.

Da har du kommet til riktig sted. 70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp. Her hos oss på partyking finner du de perfekte karnevalsklærne for 70 tallsfesten.

En hippies antrekk bestod gjerne av fargesterke klær med gjerne mønster av blomster eller andre typer fredsymboler som peace tegnet og fredsduer. Grønn the beatles inspirert herrekostyme. 70 talls disco bobler herrekostyme.

Listen av kunstnere er lang så vi kunne fylt denne kategorien med 70 talls klær disco drakter opp med kostymer som er udødeliggjort av disse populære 70 talls bandene som elsket å opptre i kostymer. Her finner du kostymer og tilbehør til 1970 talls og discofest. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn.

Sett på abba låtene og gjør det klar for en super fest. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro. Abba bee gees boney m gloria gayner michael jackson.

Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Tenk abba og saturday night fever debbie harry og farah fawcett. Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent.

Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet. 70 tallskostymer 1970 tallet var discoens tiår. Er du klar for å ta over dansegulvet og vise frem dine groovy moves.

Stilikoner i 70 talls klær.

Moten Var Best Og Freshest Pa 70 Tallet Klaer Sko Og Mote Kvinneguiden Forum

60 70 Talls Kostymer Partyman Bodo As

70 Talls Disco Konge Kostyme

Disco Antrekk Disco Kostyme Oslo Baerum Norsk Filmkostyme

70 Talls Kostyme

70 Talls Retro Disco Herrekostyme

Discotema Klaer Mote I 70 Talls Stil Discopynt Utkledning

70s Disco Kostyme Discokostyme For Voksne Festmagasinet Standard

70 Talls Klaer

Motehus As Kostyme Disco Stjerne

70 Talls Disco Diva Catsuit Festkompaniet No

70 Talls Groovy Babe Kostyme Festkompaniet No

Discotema Klaer Mote I 70 Talls Stil Discopynt Utkledning

60 70 Tallet Festfabrikken

70 Talls Retro Kostyme Festkompaniet No

1960 70 Tallet Hippie Disco

1960 70 Tallet Hippie Disco

70 Talls Dancing Queen Drakt Bla Festkompaniet No

70 Talls Kostyme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *