70 Tallet Klær

Personlig var jeg så jålete at jeg fikk tak i ei lita støvmaske i stedet for gas klutene som var støvmaske den gangen. Når jobben var gjort sto vi samlet og hostet og spyttet ut av vinduet i 7.

Velourkjole Mote Symonster Prinsesse

Klær fra 70 tallet vs.

70 tallet klær. Et ekstra pluss i margen fikk du om 70 talls klærne dine var flerfargede gult oransje grønt og leopardmønster. Finn frem fjærboaen og et par funky briller glitter og glam. Andre elementer fra 70 tallet er frynser heklede plagg rysjer og broderier.

Sjekk også ut vår festkategori for 70 tallet disco party. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro. Ordet på alles lepper var groovy og moten var like utsvinget.

Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin. Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam. 70 tallet er synonymt med mønster og discoklær.

Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. I denne kategorien finner du også en rekke stilig tilbehør som parykker gitarer smykker og lignende tilbehør briller og diverse klær. 70 tallet var et magisk tiår.

Kle deg ut til 70 talls temafest og vis frem dine groovy moves. Kostymer no har akkurat det du trenger. Noe av det som definerer 70 talls klær er klassiske høstfarger eller brente farger som sennepsgult og burgunder.

70 tallet er blant annet kjent for sin popkultur diskotek og klær som slengbukser og platåsko. 70 tallskostymer 1970 tallet var discoens tiår. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet.

Den særegne stilen fra dette episke tiåret har igjen gjort sitt inntog i dagens moteverden. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn. Tidlig på 70 tallet vedvarte holdningene som kom på 60 tallet mens den siste delen av tiåret festet ungdommene i glitrende discoklubber og tettsittende klær.

På dansegulvene verden over ble tidløse klassikere som dancing queen lady marmalade og stayin alive pumpet ut. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor. Du kan også se etter detaljer som pikékrage på topper tykke skohæler og store solbriller.

Nok en gang er det lov å ikle seg funky kreasjoner gjerne i kontrast til noe mer basic. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Klær fra 80 tallet.

Moten for kvinnerbestod av snekkerbukser silkebluser poncho bh topper selebukser omslagskjole. Der finner du. Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees.

Det glade 70 tallet var tiden da diskotekene fyltes opp av danseglade unge mennesker i tettsittende klær. 70 talls klær innebar at klærne skulle være blomstrete eller stripete men så lenge det var et mønster på 70 talls klærne dine var du hipp. Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent.

Her hos oss på partyking finner du de perfekte karnevalsklærne for 70 tallsfesten. 70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester.

1700 Talls Manns Og Kvinnebunad Fra Gudbrandsdalen Kule Klaer Hverdagskjoler Klaer

Vintage 70 Talls Lang Kjole Lang Kjole Klaer Lyse Bla

1970 Hippie Klaer 70 Tallet

Fantasistakker Eva Lie Design As Klaer Damemote Klaer Design

70 Talls Mote Vintage Klaer Slengbukser

Mens Bunad From Osterdal Klaer Menn Herre

Space Matters Tags 70s Klaer 70 Tallet

Fantasistakk Mote Klaer Kostymedesign

Eva Lie Og Hennes Medarbeiderer Skaper Personlige Plagg For Privatkunder Med Fokus Pa Det Individuelle Siden Tidlig Pa Nitti Tallet Klaer Sy Klaer Selv Sy Klaer

Hundrearsdrakten Festdrakt Til Dame Eva Lie Design Sy Egne Klaer Klaer Forkle

2011 07 01 Bunadutstilling Seljord 25 I 2020 Klaer Strikkemonster Handverk

Beltestakk Skreddersyes Etter Mal Klaer Kosmetikk Og Acc Dameklaer Bunader Og Festklaer Klaer Inspo Norge

Longer Looser Jackets Double Pleated Pants Big Hats And Even Wider Ties Made Their Way Into Late 40 S Men S Fashions Men Were Eager To Stiler Klaer Jakker

Tilbake Til 70 Tallet Med Cream Bildegalleri Nyheter Tekstilforum Tekstilforum Klaer 70 Tallet Tall

Eva Lie2 141521ret I 2020 Kule Klaer Sy Klaer Dame Klaer

Grafferbunad Med Brodert Liv Klaer

Tronderbunad Klaer Mote Sy Klaer

Eva Lie Og Hennes Medarbeiderer Skaper Personlige Plagg For Privatkunder Med Fokus Pa Det Individuelle Siden Tidlig Pa Nitti Tallet Klaer Sy Klaer Selv Sy Klaer

70 Talls Vibe Og Skitne Pasteller Klaer Pastell 70 Tallet

Leave a Comment