70 Tallet Klær Kvinner

Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. Når jobben var gjort sto vi samlet og hostet og spyttet ut av vinduet i 7.

Klaer Pa 70 Tallet Passion For Fashion

Hei er invitert til temafest 70 tallet.

70 tallet klær kvinner. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn. Trenger hjelp til hva jeg kan ha på meg. Klær fra 80 tallet.

Mye farger store sko tettsittende klær og mye glitter og glam. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre trompetbuksene var på og alle hørte på abba david bowie bee gees og led zeppelin.

Jeg er født i 1961 bodde på vøyenenga i bærum og gikk fra høsten 1975 i 8 klasse på hauger ungdomsskole. Kostymer no har akkurat det du trenger. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller håret var langt slengbuksene var vide og mennene lot barten gro.

Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Jeg har funnet 5 års dagboken min fra 1975 1979 og med bakgrunn i den vil jeg gjenoppleve disse årene og reflektere over hvordan samfunnet vårt var den gangen. Personlig var jeg så jålete at jeg fikk tak i ei lita støvmaske i stedet for gas klutene som var støvmaske den gangen.

Syttitallet er kjent for sin eksentrisitet og mange vil kalle syttitallet for schizofrent. Klær fra 70 tallet vs. Har lyst å føle meg fin så vet ikke helt hva jeg kan gå med som er i rett stil men fint.

Det glade 70 tallet bestod av diskokuler platåsko og the bee gees. 70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Ting skulle gjerne være litt sprøtt og utafor.

70 tallet var et magisk tiår. Hvordan var det å være ungdom på 70 tallet.

Et Moteriktig Tilbakeblikk

Tapeter Lisbeth Fallings Blogg

Exploding Fashion Klaer Mote Designere Og Trendsettere

Mote 80 Tallet Kvinner

70 Tallsklaer Lynrask Levering 100 Prismatch Temashop No

November 2013 Thelifeeoffashion

70 Talls Discofest Klaer Sko Og Mote Kvinneguiden Forum

Lumpilump Design Og Mote

Uncategorized Lumpilump

November 2013 Exploding Fashion

1970 Tallet Designogmote

70 Tallet Mote For Menn Arbeidsledighet Ravnjohannesen20

1960 70 Tallet Hippie Disco

Historisk Mote Kvinner

X

November 2013 Trendsetterne

70 Tallet Er Tilbake Alt Du Trenger A Vite Om Varens Mest Trendy Tiar Minmote No Norges Storste Moteside

60 70 Tallet Festfabrikken

Slik Far Du 50 60 70 80 Eller 90 Tallsstilen Tara No

Leave a Comment