70 Tallet Hårmote

Jeans fra zara kr 399. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet.

Hengende Lamper Fra 60 70 Tallet Farger Gjenkjenner 70 Talls Moten Ogsa I Belysningen Her Fra En Postordrekatalog I Samtiden

Br br 70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig.

70 tallet hårmote. De viktigste plaggene her er saueskinnsjakken og det lange skjørtet. Goth inspirert den mye omdiskuterte goth inspirerte stilen er også tilbake. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid.

Tiåret begynte med en videreføring av hippie utseendet fra 1960 tallet. Jeans forble frynsete og meksikanske bonde bluser var fortsatt populære og nådde toppen på motestigen nærmere slutten av 70 tallet. 70 tallet er blant annet kjent for sin popkultur diskotek og klær som slengbukser og platåsko.

70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Platåskoene med sine karakteristiske høye såler bidro til å skape datidens moteriktige silhuett med lange slanke figurer i luftige og voluminøse plagg. Kjede fra zara kr 129.

Sko fra tibi via net a porter ca. Tidlig på 70 tallet vedvarte holdningene som kom på 60 tallet mens den siste delen. Neida ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn.

Motedesignerne var ingen unntagelse men dramatiske forandringer skulle komme. Platåskoene gjorde sitt inntog på det glade 70 tallet som en motreaksjon mot 50 og det tidlige 60 tallets nøkterne skomote. Den økonomiske krisen i 1970 årene medførte at mange designere beveget seg mot det klassiske det trygge og konvensjonelle.

I tillegg til mini skjørt ble midt på leggen lange kjoler kalt midis og fotside kjoler kalt maxis introdusert i starten av 1970 tallet og dermed tilba kvinner tre forskjellige. Bohem 70 tallsbohemen er også tilbake denne høsten. Plaggene trenger ikke skrike 70 tallet for å følge denne trenden for å inkorperere 70 tallet på en mer diskret måte kan detaljer som tykke hæler pikékrage på topper og overdimensjonerte lommer og slag i plaggene være nok.

Sesongens mest trendy antrekk skaper du med å kombinere disse to i tillegg til at du kjører brune støvletter og hvit silkebluse som også er blant høstens it plagg. Kostymer no har akkurat det du trenger.

Pin Pa Lyngen Et Atriumhus Inspirert Av 70 Tallet I Moderne Innpakning

Kvinnelige Frisyrer Pa 70 Tallet 37 Bilder Mote For Frisyrer Og Harklipp I Sovjetunionen Hvordan Lage Styling For Kort Har

60 Tallet I Bilder Adressa No

Frisyrer Pa 70 Tallet Frisyrer Harfarge Stiler

Wallpaper Ulike Tapet Monster Fra 60 70 Tallet Hvorfor Var Man Sa Vagal Og Fargeglade Pa Den Tiden Wallcovering Wallpaper Tapet Retro Farger

Bonytt 70 Tallet Google Sok I 2020 Interior 70 Tallet Arkitektur

Var Og Sommer 2020 Dette Er Arets Hartrender Hairport

15 Harreisende Frisyrer Fra 80 Tallet Som Beviser At Alt Ikke Var Bedre For

Husker Du Disse Dropsene Fra 70 Tallet Barndom Barndomsminner

70 Tallet Leker Google Search Barndom Leker

Frisyrer Fra 70 Tallet Ny Har Stiler 2018 70s Hair Mens Hairstyles Headband Hairstyles

Pasjehar Wikipedia

Frisyrer Fra 70 Tallet Ny Har Stiler 2018 Bunches Hairstyles 70s Hair Brunette

Pin Pa Minner Fra 70 80 Tallet

Frisyrer Pa 70 Tallet Ny Har Stiler 2018 Frisyrer Stiler Harfarge

Retro Lenestoler 50 70 Tallet Finn No Step Stool Decor Furniture

Frisyrer Pa 70 Tallet Ny Har Stiler 2018 Frisyrer Stiler Harfarge

Frisuren 70er Jahre Neu Haar Schnitte Frisyrer Harfarge 70 Tallet

Harmote Host 2011 Harstyling Sexy Matt Og Vilt

Leave a Comment