1970 Talet 70 Tals Kläder Dam

På dansgolven världen över pumpades tidlösa klassiker som dancing queen lady marmalade och stayin alive. 70 tals klänning sveriges bästa priser och sortiment.

70 Tals Klader Outfit Ideer Hippies Klader

70 tals modet var disco hip hop och party kläder som styrde.

1970 talet 70 tals kläder dam. Gult orange grönt och leopardmönster. 70 tals kläder 70 talskläder finns det mycket att lära sig om tag en titt nedan bara. 70 talsdräkter 1970 talet var discons förlovade årtionde.

Klockade kjolar kombinerades friskt med randiga herrtröjor liksom långkjolar med långa tajta kappor. De främsta förebilderna för 70 tals kläder och mode var föga förvånande abba rod stewart sex pistols david bowie m fl. Till sina 70 tals kläder hade man gärna platåskor eller trätofflor.

1970 valde kvinnor som de ville vara och om de kändes som bär kort mini kjol en dag och en maxi klänning midi kjol eller hot pants nästa dag det är vad de gjorde. Ordet på allas läppar var groovy och modet var lika utsvängt det. Bland våra 70 tals dräkter kan du hitta massor av kläder som ser ut just så som de bandet hade såsom ljusblå utsvängda discobyxor i dammodell och sidenskjortor i herr.

Billiga 70 tals kläder köp dina 70 tals kläder nu betala om 14 dagar med klarna. 1 3 dagars blixtsnabb leverans 30 dagars öppet köp. 70 tals mode innebar att kläderna skulle vara blommiga eller randiga men så länge det var mönster på dina 70 tals kläder så var du hipp.

I den här kategorin hittar du alla våra 70 tals kläder utklädnader dräkter och accessoarer som passar både för maskeraden och för dig som helt enkelt vill klä dig som man gjorde på det glada 1970 talet mycket av modet på 70 talet överlappar från 60 talet och därför hittar du även här hippiekläder kläder inspirerade av twiggy och the beatles. Ett extra plus i kanten fick du om dina 70 tals kläder var mångfärgade. 1970 talet var ett årtionde av hippie och böhmiskt utseende som dominerade sinnen mode modeskapare.

På 1970 talet revolternas tidevarv blandade ungdomar dam och herrkläder. 70 talet är lika med mönster och discokläder. På 70 talet sjöng bandet brallorna av eurovision med låten waterloo iklädda tidstypiska 70 talskläder det var trots allt på modet då.

Här hos oss på partykungen hittar du de perfekta maskeradkläderna för 70 talsfesten. 70 tals kläder mode.

Sticka Trojan Fran 60 Talet Gratis Beskrivning Hundtandsmonster Monster Till Troja Sticka

Till Salu Retro Svart Langklanning Med Rosa Kaprifoler 70 Tal Langklanning Klanningar Vintage

3

Lifeonmars70s Marisol Simply Magdorable 70s Fashion Trending 1970s Fashion Retro Fashion

60 70 Tal Klanning Gron Monster Midsommar Vintage Retro Klader Klanningar Monster Klanning

Lifeonmars70s Marisol Simply Magdorable 70s Fashion Trending 1970s Fashion Retro Fashion

70 Tal Har Peach Stockholm 70s Har Haruppsattning Har Inspo

A Rolling Stone Joanna Halpin By Bryan Rodner Carr For Stoned 70s Inspired Fashion 70s Fashion 70s Fashion Trending

Utsvangda Gabardinbyxor Nostalgia Jeans Kandisar

1974 70s Fashion Seventies Fashion Fashion

Disco Angels Disco Fashion 70s Fashion Disco Fashion

3

Leave a Comment