15 nya tankar om Korta Frisyrer för Runt Ansikte som kommer att vända din värld upp och ned

15 nya tankar om Korta Frisyrer för Runt Ansikte som kommer att vända din värld upp och ned

15 nya tankar om Korta Frisyrer för Runt Ansikte som kommer att vända din värld upp och ned – Korta Frisyrer For Runt Ansikte

avAnna Lundkvist

Balunz tipsar: välj rätt örhängen!

Balunz tipsar: välj rätt örhängen!

Dags för ett klipp? Vi har valt ut kändisfrisyrerna som inspirerar oss allra mest just nu och låter stjärnfrisören Steve Terry guida dig till hur du fixar dem.

Trend: Tufft, elegant och feminint! Det här är ett perfekt exempel på att kort hår också kan vara väldigt kvinnligt. Luggen och längden vid öronen gör att det fortfarande finns hår att jobba med och frisyren kan varieras på många olika sätt.

Passar: Alla kan ha kort hår, oavsett ansiktsform och hårtyp. Det gäller att hitta en stil och längd som passar just dig.

Så får DU looken: Jobba med upp­klippningar som inte lämnar några hårda kanter för en mjuk och feminin frisyr. För att få fram den matta känslan i håret, precis som Jennifer Lawrence, stylar du med ett torrschampo som både håller håret på plats och samtidigt behåller den naturliga rörelsen. Den lilla utväxten skapar dynamik och kontrast i håret och gör det hela mer intressant.

Välj bena som passar till din ansiktsform – Elin Johanson

Välj bena som passar till din ansiktsform – Elin Johanson

Trend: En modern tappning på en klassisk page med mycket uppklippningar. Jag gillar att det nästan ser ut som om håret är på utväxt. Sexigt och elegant utan att det ser ut som om man har försökt för mycket. 

Passar: En smickrande frisyr för alla ansiktsformer och hårtyper. Den går också att variera på många olika sätt.

Så får DU looken: Nyckeln är att inte klippa en skarp kant utan leka med längder för att skapa en levande frisyr. Genom att klippa upp håret i kortare och längre partier skapas rörelse i håret. Har du naturligt fall i håret räcker det med att låta håret självtorka och sedan styla det med lite mousse. Har du rakt hår lockar du mitten av håret lite på måfå med en locktång och på så sätt skapas olika texturer. Locktången ”Cera wand” är ett bra verktyg till detta – den är lätt att använda och lämnar inga kanter. Använd inte för mycket produkter, utan välj gärna en lätt stylingkräm eller lite torrschampo så att håret kan röra sig fint.

Trend: Page och en djärv ombre i ett! Många blev besvikna när Beyoncé klippte av sig håret, men jag tycker att hon är snyggare än någonsin. Det är en sexig och modern frisyr, med massor av naturlig rörelse.

Kvinnliga frisyrer 2019

Kvinnliga frisyrer 2019

Passar: De allra flesta. Men har du ett rundare ansikte så är en längre page mer smickrande. En klippning som slutar precis vid käklinjen gör att ett runt ansikte ser ännu rundare ut.

Så får DU looken: I stället för att klippa håret rakt av jobbar man med en så kallad pointklippning, vilket innebär att man klipper ur topparna för att skapa en mjukare känsla, men ändå behåller den grafiska formen av en page. Färgen är också väldigt fin. Här har man tagit ombren ett steg längre genom en mindre men skarpare utväxt, snyggt!

Trend: Grått är hett i vår! Förra säsongen såg vi det på catwalken och på fashionistor. Nu har det slagit igenom brett. Det här är en färg med attityd.

Passar: Den som redan har väldigt blont hår. Eller den som börjar bli gråhårig – ta vara på det i stället för att färga!

Lugg | Fråga frisören & makeup artisten

Lugg | Fråga frisören & makeup artisten

Så får DU looken: För att få fram den här färgen måste du hårdbleka håret för att knäcka alla gula pigment. Om du vill ha ett välmående hår är detta inget att rekommendera eftersom blekningen sliter väldigt mycket. Men det går också att fuska fram färgen för en kväll eller två. Det finns torrschampon och silver­schampon som färgar håret grått tillfälligt. Prova gärna en lightversion innan du tar steget fullt ut.

Trend: Blont hår är alltid trendigt till våren. Många vill slippa den grå vinterkänslan genom att ljusa upp håret lite. Lek med olika blonda nyanser för att skapa kontrast och liv i håret.

Passar: Den som redan har relativt ljust hår. Att bleka ett mörkt hår så här pass ljust är en jätteprocess som skadar håret. Har du mörkare hår kan frisören använda samma teknik men jobba med mörkare toner för att få till samma känsla.

Så får DU looken: Jobba med tjockare paneler i stället för smala slingor. Be frisören att göra folieslingor och varva olika färger för att kanterna inte ska bli så skarpa. Det ger en melerad känsla och färgerna smälter samman så att håret inte ser randigt ut. Välj en blandning av olika nyanser – från isigt kalla till varmare toner av blont – det ger mer liv i håret och gör det mer intressant.

FRISYRER FÖR RUNDA ANSIKTEN - Elin Johansson - Metro Mode

FRISYRER FÖR RUNDA ANSIKTEN – Elin Johansson – Metro Mode

Trend: Det här kan vara början

Korta Frisyrer For Runt Ansikte

Hårklipp för tjockt hår. Fördelarna med frisyrer för tjockt hår ...

Hårklipp för tjockt hår. Fördelarna med frisyrer för tjockt hår …

Lob frisyr. 💐 8 Inspiring Long Bob Hairstyles and Long Bob ...

Lob frisyr. 💐 8 Inspiring Long Bob Hairstyles and Long Bob …

Frisyrer om ett ovalt ansikte. Original hårklipp för medelhår för ...

Frisyrer om ett ovalt ansikte. Original hårklipp för medelhår för …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *